ReAct Kursevi

U ponudi se nalazi 6 kurseva podeljenih na tri nivoa: početni, srednji i napredni.

A1 kurs, ReVive

Nivo: Početni
Broj lekcija: 23

Prvi nivo poznavanja engleskog jezika od ukupno šest. Ovo je prvi korak u učenju jezika i namenjen je onima koji su na samom početku učenja jezika ili su ga učili nekada davno, ali žele da obnove osnovu, pre nego što se upuste u nove izazove u učenju.

A2 kurs, ReMake

Nivo: Početni
Broj lekcija: 27

Na ovom koraku u učenju engleskog jezika možete da očekujete mnogo, a pre svega da značajno obogatite svoje poznavanje vokabulara i da naučite nove jezičke konstrukcije, a sve u funkciji što većeg oslobađanja u govoru.

B1 kurs, ReTrace

Nivo: Srednji
Broj lekcija: 28

Na ovom nivou shvatićete koliko je jezik zaista bogat i sa koliko veštine vi umete da vladate njime. Spremite se za nove izazove i uživajte u rezultatima!

B2 kurs, ReInvent

Nivo: Srednji
Broj lekcija: 30


Ovo je prvi od tri napredna nivoa. Kada ste usvojili sve neophodno na prethodna tri nivoa, vreme je da se uhvatite u koštac sa ozbiljnijom i zahtevnijom materijom.

C1 kurs, ReSolve

Nivo: Napredni
Broj lekcija: 40


Ovaj nivo je za prave jezičke sladokusce koji su spremni na izazove. Na ovom nivou više nema granica, vaše je samo da se ukrcate sa nama na prvu lekciju i uživate do poslednje, uz puno truda i rada, ali i neverovatne rezultate na kraju kursa.

C2 kurs, ReWard

Nivo: Napredni
Broj lekcija: 40


Ovo je najviši nivo u učenju engleskog jezika i na njemu apsolutno više nema granica. Kao što i sam naziv kaže, ovaj nivo je nagrada za sav trud koji ste uložili u učenje engleskog jezika ranije.