Dobrodošli u ReAct

Platforma za učenje engleskog jezika na nov način
Zaga Radosavkić, osnivač i nastavnica

Zašto je nastao ReAct

Koliko često kažete: „ Da, treba mi engleski, ali nemam vremena da idem na časove.“? To je rečenica koju sam u poslednje vreme čula na svakom koraku i tako se rodila želja da pomognem svima da reše taj problem. Onlajn učenje bio je logični korak, jer na vama je da izaberete kada, gde i koliko želite da naučite i više nema prostora za izgovore. Sve je na dohvat ruke, na samo jedan klik od vas! Dok sam pravila ovaj sajt, korak po korak, otkrivala sam sve više koliko mogućnosti onlajn učenje nudi. Ono ne mora da bude dosadno i jednoločno. Naprotiv! Ja sam tu da vas vodim kroz lekcije, da vam nudim razne primere i objasnim sve moguće jezičke nedoumice na što interesantniji način. Na vama je samo da se upustite u tu avanturu zajedno sa mnom.

Učite kada i gde vam odgovara

Onlajn učenje pruža mogućnosti koje vam ne pružaju ostali načini učenja: učite kod kuće, na poslu, u parku… Dovoljno je da kod sebe imate telefon, tablet ili računar, sve ostalo već je tu. Odaberite onlajn kurs koji želite i otkrijte novi svet učenja! 

Usvojite što više ponavljajući lekcije više puta

ReAct onlajn kursevi dostupni su 24/7 i to u vremenu koje vama najviše odgovara. Ponovite onlajn lekcije koliko god puta želite, sve dok ih ne savladate potpuno. Ograničenja ne postoje!

Dosegnete svoj cilj na brz i efikasan način

Svaki od naših 6 onlajn kurseva novi je izazov. Svaki novi korak pomoći će vam da se oslobodite onog dobro poznatog osećaja da razumete sve, ali ne umete sami da formirate rečenice. Učite engleski onlajn  i otkrijete koliko je učenje jezika zanimljivo i lako!

ReAct kursevi

U ponudi se nalaze 6 kurseva podeljeni u tri nivoa, početni, srednji i napredni.